top of page

INFORMATION

Här finns jag: 

TRIANGELN

Måndagar 10.30-18.00   BOKA

Tisdagar 12.00-16.30   Maila mig!

Soluna Spa & Wellness, Föreningsgatan 10 A Malmö 

SKEPPSBRON

Onsdagar 10.30-18.00   BOKA

Torsdagar 10.30-16.30   BOKA

Ayurvediskt Center Malmö, Skeppsbron 5 Malmö

*Om du vill boka och betala för någon annan, ange vem du bokar åt och ditt mobilnummer för Swishbetalning. Om du inte har Swish, meddela detta så skickar jag en kortbetalningslänk. Jag skickar betalningsinformationen på den bokade dagen och ber dig betala samma dag.

Avbokningspolicy:

* Fri avbokning fram till 24 timmar innan behandling börjar

* Om du behöver ändra din bokning inom 24 fram till 6 timmar, sms:a mig på 073-9361120 

   så finner vi en ny tid till dig!

* Vid ombokning inom 6 fram till 3 timmar innan, tar jag en avgift på 50 % av värdet på din bokade      behandling

* Vid ombokning inom 3 timmar & vid uteblivet besök faktureras du för hela beloppet 

Friskvårdsbidrag:

Alla mina behandlingar är godkända friskvårdsbehandlingar. Ditt kvitto mailas till dig och du kan använda det till ditt friskvårdsbidrag. Jag är ansluten till Epassi. Boka din tid och förbetala online eller på plats med legitimation eller i appen tillsammans med legitimation. Du kan betala med Epassi på samtliga adresser. Du har 1 år från köpdatum på dig att få din massage.

Betalning för bokad tid:

Hos mig kan du betala med Swish, kort, Epassi, värdekort samt presentkort.

​Om du är heltidsstuderande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär får du 15 % rabatt på alla behandlingar till ordinarie pris.

Om du skriver en google-recension får du 10 % rabatt på din nästa behandling! Gäller 1 ggr/person & plats och kan ej kombineras med andra rabatter.

KLIPPKORT:

Du kan köpa ett klippkort och spara lite pengar! Du köper det på plats efter din massage eller 

online på Triangeln HÄR eller på Skeppsbron HÄR. Korten gäller 1 år från köpdatum & är giltigt på båda adresserna. Det kan bara registreras som betalningsmedel vid bokning på den plats du köpt kortet, jag registrerar åt dig om du kommer till den andra lokalen. 

Ge bort ett presentkort:

Det finns möjlighet att köpa presentkort! Det är giltigt 1 år från köpdatum och köpes på plats enligt överenskommelse eller via Boka direkt, du väljer beloppet! Klicka här:

Soluna Spa & Wellness

Ayurvediskt Center Malmö

*Det kan bara registreras som betalningsmedel vid bokning på den plats du köpt kortet, jag registrerar det åt mottagaren om hen kommer till den andra lokalen. 

Covid-19

 

Om du känner minsta symptom...

 

...stanna då hemma! Men kom ihåg att avboka din tid! Avbokning är möjlig fram till 24 timmar innan bokad tid.

 

Jag gör följande för att minska smittspridningen i lokalen:

 

  • Spritar alla handtag mellan klienter

  • Spritar av behandlingsbänken efter varje klient

  • Vädrar ut mellan klienter

Klientinformation:

 

Vatten: Det är bra att dricka rikligt med vatten dagarna efter att du har fått en behandling. Då hjälper du kroppen att göra sig av med de slaggprodukter som frigjorts under behandlingen. Drick minst 2 liter per dag.

 

Ta det lugnt: Om du har möjlighet, ta det lugnt resten av dagen när du fått en behandling. Om du ska arbeta eller göra någonting annat viktigt, försök göra det i ditt eget tempo och lägg dig tidigt. Din kropp kan behöva den extra sömnen för återhämtning och balansering.

 

Reaktioner på behandlingen: Både fysiska och psykiska reaktioner kan uppstå efter en behandling. De fysiska reaktionerna består oftast av att de spänningar eller den symptom som du har behandlats för, blossar upp för att sedan lägga sig igen. Denna reaktion kommer ofta efter 2-3 dagar. Alla reagerar olika på kroppsbehandlingar. Reaktioner såsom smärta i leder eller muskler beror på den utrensning som blev igångsatt av behandlingen. Kroppen gör sig av med gamla slaggprodukter, kroppens egna avfallsämnen, och det kan vara en smärtsam process som kräver flera uppföljande behandlingar. 

 

De psykiska reaktionerna kan innebära känslor som "kommer från ingenstans" eller kraftigare emotionella reaktioner än vanligt. Låt känslorna finnas där om du kan, och med det låt kroppen processa och frigöra undertryckta känslor. 

 

Behandlingens längd: En behandling på 60 minuter inkluderar ett kort samtal samt tid för att lägga sig och komma upp från bänken. Uppföljande behandling sker enligt varje klients behov, önskemål och reaktion på behandlingen. Du ska däremot alltid räkna med minst 2 behandlingar inom loppet av 2-3 veckor, ibland kan kroppen ha ett behov av ett längre förlopp än så. 

bottom of page