top of page
Cupping & cuppingmassage i Malmö
Hanna Massagebilder12900.jpg

Cupping-massage (koppning)

Detta är en härlig, utrensande och djupgående oljemassage-behandling! Den utförs bäst på stora områden såsom rygg, säte och lår men även armar, underben och nacke kan behandlas. 

För ansiktet rekommenderar jag gua sha- en uppstramande och utrensande metod då huden och bindväven stimuleras med ett skrapverktyg. Ansiktet kan ingå i denna behandling, om du så önskar! 

 

Cupping-massage är perfekt för dig som till exempel har en muskulär låsning, en gammal skada som skapar smärta eller förhindrad rörelseförmåga, nackspärr, ömma och spända muskler eller muskelknutor. Det är också en perfekt behandlingsform mot apelsinhud. 

 

Cuppingmassage eller koppning innebär att bindväven bearbetas och stimuleras av vakuumet från sugkoppar. 

Om det finns stagnerade slaggprodukter i bindväven, uppkommer märken i huden då slaggprodukterna stiger till ytan. De kan se ut som runda märken efter kopparna eller mer som skrapmärken eller prickar, om jag har låtit kopparna vandra över huden. 

 

* Efter behandlingen ska du dricka mycket vatten för att hjälpa kroppen att bli av med de lösgjorda slaggprodukterna, hålla dig varm och inte befinna dig i kallt luftdrag. 

 

Du ska INTE boka cupping eller gua sha-massage om: 

du är gravid 

har hudproblem 

vid akuta inflammationer 

om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner 

vid förkylning eller annan sjukdom 

om du har haft cancer inom dom senaste 5 åren

60 min

BOKA TRIANGELN

 

  BOKA SKEPPSBRON

bottom of page