Om mig

Jag är diplomerad massör i klassisk svensk massage & certifierad Totum kroppsterapeut och har med åren utarbetat mitt alldeles eget sätt att möta varje klient som hamnar på min bänk.

 

MISSION

 

Mitt uppdrag är att erbjuda smärtlindring och läkning. Att facilitera utrensning och release, både kroppsligt och emotionellt. 

UTBILDNINGAR & KURSER

 

Transcendental meditation

Diplomerad massör, Hälsoteket i Malmö

Vipassana 10-dagars meditationskurs

Internkurser i bl a cupping - och gua sha-behandling, avslappningsmassage, gravidmassage, käke,-nacke,-hals-behandling

2 dagars kurs i massageterapi av problematiker gällande axelled, armbågsled och handled

ISTA Level 1 & 2

Certifierad kroppsterapeut, Totum i Malmö

 

Jag är medlem i Svenska Friskvårdsförbundet, vilket är en kvalitetsstämpel!

_DSC6782.jpg
Image by Alexey Malakhov

Mitt tillvägagångssätt

Mötet med dig som klient är unikt och jag sörjer för att skapa en trygg plats för dig att landa på. Du kommer som du är och tystnadsplikten innebär att allt du delar, stannar mellan oss. Jag möter dig med intresse, nyfikenhet och empati. 

 

Mina behandlingar adresserar sådant som stress, ont i ryggen, känslan av att vara ledsen och överväldigad, stelhet i länden, en gammal skada som inte ger med sig, återkommande huvudvärk eller migrän, trötthet, disconnection mellan kropp och sinne, känslan av att vara ogrundad, tung och ömmande gravidkropp och många andra, individuella scenarion. 

För att finna balans och lyckas behålla den, tittar jag alltid på helheten. Som terapeut kan jag stödja dig och din kropp att finna balans och på så sätt optimera din kropps självläkande förmåga.

 

Låt oss finna Din balans tillsammans!

 

Jag ser framemot att möta dig! 

Hur går en behandling till?

När du anländer hos mig, börjar vi med ett samtal. Här har du möjlighet att berätta varför du kommer, vad du bär på emotionellt och/eller mentalt och om eventuella smärtor eller skador. 

Därefter kommer du får lägga dig på bänken och ta emot en behandling som är skräddarsydd för dig och dina behov. Behandlingen sker i ett vackert och lugnt space. 

Efteråt talar vi om vad som kommit upp i dig, hur du känner dig och eventuella frågor besvaras. 

 

Hos mig kan du betala med Swish & kort. Klippkort och presentkort finns att köpa på plats.